BOMBĂ în dosarul lui Dragnea! Patru inculpați au RECUNOSCUT acuzațiile DNA!

Bombă în dosarul lui Dragnea de la Curtea Supremă! Încă un inculpat a recunoscut acuzațiile DNA și a cerut judecată simplificată. Este deja cel de-al patrulea inculpat care face acest lucru în dosar după ce la termenul trecut încă trei persoane au făcut același lucru! Informația a fost furnizată de jurnalistul Ionel Stoica, aflat în sala de judecată.

Ora 13:20: Instanta suprema a stabilit pentru 25 aprilie urmatorul termen in proces.

„Al 4-lea inculpat din dosarul lui Liviu Dragnea care recunoaste acuzatiile DNA si vrea sa fie judecat in procedura simplificata. La termenul anterior, 3 dintre inculpati au facut acelasi lucru.

Ionel Marineci, șef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului și familiei, judecat pentru abuz în serviciu recunoaste acuzatiile DNA si vrea sa fie judecat in procedura simplificata.

"In prezenta avocatului ales, dupa ce instanta mi-a explicat toate consecintele juridice ale procedurii simplificate, mentionez ca le-am inteles si vreau sa fiu judecat in aceasta procedura. Solicit sa fiu judecat pe baza probelor de la urmarirea penala pe care nu le contest, dupa cum nu contest nici situatia de fapt retinuta de procuror in rechizitoriu", a explicat Marineci.”, a relatat Ionel Stoica pe Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

5 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …