BOMBĂ în PNL! Bușoi, CANDIDATUL lui Hellvig și Iohannis, ÎNLOCUIT cu Orban!

BOMBĂ în PNL! Bușoi, CANDIDATUL lui Hellvig și Iohannis, ÎNLOCUIT cu Orban!

Peștele mort Cristian Buşoi a fost retras de PNL din cursa pentru Primăria Capitalei deşi până în urmă cu câteva zile era favorit. Decizia a fost luată după ultimul sondaj de opinie comandat de PNL. Ludovic Orban va candida din partea PNl la Primăria Capitalei, candidatura sa fiind stabilită în urma aceluiaşi sondaj de opinie.

Decizia înlocuirii lui Buşoi a fost luată, azi, de conducerea PNL, după ce europarlamentarul a scos un scor mai slab faţă de Ludovic Orban. Orban a fost prezent şi în cursa internă pentru nominalizarea candidatului PNL pentru Primăria Capitalei. În sondajul PNL a fost măsurată şi Adriana Săftoiu care a fost la mare distanţă de Orban şi Buşoi.

„Continuăm bătălia pentru Primăria Capitalei alături de echipa pe care o aveţi în faţă. Această bătălie va fi continuată de PNL având drept candidat pe Ludovic Orban şi aş dori să adaug un mesaj politic puternic care să ajungă la toţi bucureştenii: să reflectăm astfel încât Primăria Capitalei să nu ajungă din nou în mâinile unei administraţii PSD. Dorim să câştigăm Primăria Capitalei“, a declarat Cătălin Predoiu, preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti.

Şi candidatul recent retras a comentat decizia retragerii sale. „Dacă PNL câştigă Bucureştiul va fi meritul colegilor din toată ţara. O victoria a PNL în Bucureşti este mai importantă decât orice proiect personal. De aceea am decis să-l susţin pe Ludovic Orban. Forţa nu stă în ambiţia personală. Tot ce am făcut în campanie a ajutat obiectivul de echipă. Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau ştafeta domnului Orban. Voi continua să susţin PNL Bucureşti“, a spus Buşoi.

„Sunt onorat de propunerea colegilor din Comisia de unificare. Sunt pregătit să parcurg următorii paşi procedurali pentru desemnarea mea pentru funcţia de candidat. După cum bine ştiţi, m-am înscris în cursa pentru Primăria Capitalei, cursă desfăşurată în interiorul PNL. Îl felicit pe Cristian Buşoi pentru campania frumoasă şi profesionistă pe care a desfăşurat-o. L-aş fi sprijinit cu toată forţa şi cu toată priceperea mea dacă ar fi candidat. În spatele candidaturii mele se află o viaţă de muncă în slujba comunităţii. Am ocupat funcţii importante în care am lăsat urme. Candidez nu ca să mă aflu în treabă, pentru că Bucureştiul are nevoie de o mână pricepută, de o persoană cu viziune“, a spus la rândul său Ludovic .

Candidatura lui Ludovic Orban va trebui să fie validată de BPN al PNL. Anterior, Buşoi era la un pas de a fi desemnat oficial candidat PNL pentru Capitală, însă momentul validării sale de BPN a fost amânată.

Vom reveni cu amănunte​






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…