BOMBA nopții! Palada anunță pe Facebook că PSD s-a PRĂBUȘIT în sondaje! A pierdut în 6 luni DOUĂ milioane de votanți!

BOMBA nopții! Palada anunță pe Facebook că PSD s-a PRĂBUȘIT în sondaje! A pierdut în 6 luni DOUĂ milioane de votanți!

Bomba nopții! Palada anunță pe Facebook că PSD s-a prăbușit în sondaje! A pierdut în șase luni două milioane de votanți! „E un nou record. De cînd fac eu sondaje politice, de aproape 20 de ani de zile, n-a fost nicicînd atît de jos nivelul celor care au o opțiune explicită de vot. În momentul de față, doar 16% din români aleg ceva din lista oferită, din meniul pus în față. Repet: DOAR 16%. N-a mai fost niciodată atît de scăzut”, scrie Mirel Palada pe Facebook. „Într-o jumătate de an, PSD a scăzut de la 20% – nivelul lor obișnuit, concretizat în mod repetat și la alegeri – la doar 9%. Repet: DOAR 9%. Imensă scădere. 

 Acesta, de la 20% la 9%, a pierdut mai mult de 10 puncte procentuale. 11% din români care îi alegeau cu ceva timp în urmă, dar acum spun pas.

Ca să înțelegeți: 11 puncte procentuale înseamnă 2 milioane. 2 milioane de români care nu se mai regăsesc în ce face PSD-ul acum.

Sau, cu alte cuvinte, ca să înțelegeți și mai bine: jumătate din electoratul obișnuit al PSD-ului. Repet: jumătate. JUMĂTATE., dezvăluie Palada pe Facebook.

Ce mai scrie Palada

E un nou record. De cînd fac eu sondaje politice, de aproape 20 de ani de zile, n-a fost nicicînd atît de jos nivelul celor care au o opțiune explicită de vot.În momentul de față, doar 16% din români aleg ceva din lista oferită, din meniul pus în față. Repet: DOAR 16%. N-a mai fost niciodată atît de scăzut.

„Nici nu mai pot calcula scorul partidelor, să fac procente din 100% participare la vot. Adică pot calcula, că nu mă doare mîna. Dar nu mai are nici un fel de relevanță. O să urle toți: PSD e la 47%. So what? E o păcăleală. E aproape jumătate din mult mai puțin. Un fleac. Un mizilic.

Asta nu înseamnă că românii nu mai sînt interesați de politică. Nu. 32% din români, adică o treime, repet: O TREIME spun că vin la vot dar sînt nehotărîți. Asta pentru că nu au ce alege din acea listă. E imens. E alt record electoral dureros.

Asta se întîmplă acum, sub ochii noștri. Românii aruncă cu scrumiera după clasa politică.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”