„Bondarul” Paszkany a găsit repede o „floricică” după ce a fost înșelat de fosta cu un instructor de schi elvețian

„Bondarul” Paszkany a găsit repede o „floricică” după ce a fost înșelat de fosta cu un instructor de schi elvețian

Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron la echipa de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în 2016.

Fostul patron din Gruia s-a despărțit de Anne în decembrie 2023, pentru că, din câte se pare, fosta dansatoare din trupa cântăreței Andra ar fi avut o relație cu un instructor de schi elvețian.

Arpad Paszkany e la a doua căsnicie eșuată, având patru copii: doi cu prima sotie, Kinga, mutată la Budapesta, si doi cu Anne.

Proaspătul divorț nu l-a împiedicat pe Paszkany să intre rapid într-o altă relație, omul de afaceri afișându-se în premieră cu tânăra Antonela Pătruț, care are 28 de ani și a fost ”ispită” la Insula Iubirii în sezonul 2022.

”Iubirea mea”, a scris Antonela pe Instagram, lângă fotografia de mai sus, în care apare alături de Arpad Paszkany, diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți fiind de 24 de ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro