Borcea întreține lunar 50 de persoane

Borcea întreține lunar 50 de persoane

Cristi Borcea are 9 copii, dar în realitate numărul persoanelor pe care le întreține se ridică la 50. Și nu este vorba de angajații pe care îi are la firmele sale, a spus Cristi Borcea într-un podcast, potrivit ego.r o . Iată, așadar, cine sunt cei de care fostul patron de la Dinamo are grijă în permanență.

Cristi Borcea este căsătorit pentru a treia oară, dar a făcut nouă copii cu patru femei. Din prima căsnicie, cea cu Mihaela, au rezultat doi băieți și o fată: Patrick, Melissa și Angelo. Din cel de-al doilea mariaj, cel cu Alina Vidican, îi are pe George Alexandru și Gloria. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a mai făcut o fetiță, Andreina Carolyn Christine, cu avocata Simona Dana Voiculescu.

Iar din căsnicia cu Valentina Pelinel, omul de afaceri îi are pe micuții Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Se știe faptul că tuturor celor nouă copii ai lui Cristi Borcea nu le lipsește absolut nimic. Tatăl lor se ocupă ca ei să aibă parte de o educație aleasă și să nu aibă nicio grijă.

Cu toate acestea, numărul persoanelor pe care Cristi Borcea le susține financiar se ridică la 50. Fostul acționar de la Dinamo spune că în acest moment are grijă și de oamenii din jurul familiei lui.

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema.

Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora. Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer la șoferi, bone.

Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața” a spus Cristi Borcea în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Cristi Borcea, topit după soția sa

În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel. Fostul fotomodel este cea care a reușit să îl facă pe afecerist să se îndrăgostească iremediabil de ea și să pună capăt nestatorniciei în relațiile amoroase. Fostul patron de la Dinamo a mărturisit că dintre toate femeile cu care a avut relații, Valentina Pelinel este singura care a reușit să îi ofere liniștea de care avea nevoie.

„Cel mai important e să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina. Să mergi de drag acasă. Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”, a mai spus Cristi Borcea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”