Boris Becker a scăpat, momentan, de închisoare: Motivul eliberării sale

Boris Becker a scăpat, momentan, de închisoare: Motivul eliberării sale

Fostul lider mondial al tenisului, Boris Becker (55 de ani), a fost eliberat, joi, din închisoarea britanică în care se afla şi unde ispăşea o pedeapsă pentru infracţiuni financiare, în vederea expulzării sale de pe teritoriul Marii Britanii, a anunţat agenţia de presă PA, fără să precizeze destinaţia campionului german cu şase titluri de Mare Şlem în palmares, informează AFP.

Boris Becker a ajuns într-o situație incredibilă. FOTO: Profimedia

Fostul campion german, care locuia în Regatul Unit din 2012, a fost recunoscut vinovat în luna aprilie pentru că a disimulat sau transferat ilicit sute de mii de euro şi de lire sterline pentru a nu-şi plăti datoriile în urma declarării falimentului.

El a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de către un tribunal londonez, dar nu a ispăşit decât opt luni. Lui Becker i se reproşează că ar fi transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont în alte conturi, în special ale fostelor sale soţii, şi că nu a declarat o proprietate în Germania şi a ascuns un împrumut de 825.000 de euro şi acţiuni la o societate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?