Botoşani: 12 percheziţii domiciliare, efectuate de poliţişti la suspecţi de furt

Botoşani: 12 percheziţii domiciliare, efectuate de poliţişti la suspecţi de furt

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătorie, desfăşoară, luni dimineaţă, 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt, pe raza judeţelor Botoşani şi Ilfov, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Potrivit sursei citate, zece dintre percheziţii au loc în judeţul Botoşani, iar alte două în judeţul Ilfov. La acţiune participă 55 de poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, dar şi de la IPJ Ilfov şi Poliţia oraşului Pantelimon.

"De aproximativ şase luni, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani se află în documentare o grupare infracţională nestructurată, din datele şi probele administrate până în prezent rezultând presupunerea rezonabilă că membrii acesteia au săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţe situate pe raza judeţului Botoşani, folosind ca mod de operare pătrunderea prin efracţie", se precizează în comunicat.

Poliţiştii acţionează în vederea descoperirii obiectelor şi înscrisurilor ce pot constitui mijloace de probă în dosar, precum şi pentru identificarea persoanelor şi punerea în executare a mandatelor de aducere emise.

Activităţile poliţiştilor se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul structurilor de acţiuni speciale aparţinând IPJ Botoşani, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…