Botoșani: Ambasadorul României în Vietnam, rănit într-un accident rutier

Botoșani: Ambasadorul României în Vietnam, rănit într-un accident rutier

Ambasadorul României în Republica Socialistă Vietnam, Valeriu Arteni, a fost rănit ușor într-un accident rutier produs miercuri după-amiază, pe raza localității Orășeni Deal din județul Botoșani.

Potrivit medicului șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Mavromati, Petrică Rădăuceanu, ambasadorul ar fi suferit un traumatism toracic și este supus unor investigații.

Diplomatul român se întorcea, împreună cu soția sa, de la Mănăstirea Zosin și se îndrepta spre domiciliul său din Piatra Neamț, însă mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier la intersecția dintre drumul județean Botoșani — Vorona și drumul județean Botoșani — Curtești—Cristești.

Șoferul autoturismului în care se afla Valeriu Arteni, un preot din Piatra Neamț, nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula pe drumul principal, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, atât diplomatul, cât și soția sa au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

De asemenea, o familie cu doi copii din celălalt autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

AGERPRES/ (A-autor: Cristian Lupașcu, editor: Diana Dumitru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!