Botoşani: Bărbatul care a agresat un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, arestat preventiv

Botoşani: Bărbatul care a agresat un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, arestat preventiv

Bărbatul din judeţul Constanţa care a agresat, marţi, un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia a fost arestat preventiv, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, Judecătoria Dorohoi a emis miercuri un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 32 de ani sub acuzaţia de tâlhărie calificată.

Constănţeanul este acuzat că a lovit un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia. Bărbatul comandase o cursă cu autoturismul care circula în regim de taxi şi pe raza localităţii Suharău l-a agresat pe şofer, l-a determinat să coboare şi apoi şi-a continuat cursa cu maşina acestuia.

Agresorul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, oprindu-se abia după ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborât din maşină şi a fugit pe câmp. Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de ară pentru prinderea fugarului, trăgând zece focuri de avertisment.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, dar şi pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro