Botoșani: Peste 300 de persoane participă la mitingul din Piața Revoluției

Botoșani: Peste 300 de persoane participă la mitingul din Piața Revoluției

Peste 300 de persoane participau, sâmbătă seară, la ora 18,30, la un protest în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, în semn de nemulțumire față de deciziile luate marți seară de Guvern cu privire la modificarea și completarea Codurilor penale.

În a cincea zi a de proteste, manifestanții au afișat pancarte cu lozinci împotriva Guvernului și a principalului partid de guvernământ.

"Minciuna mă scoate în stradă. Sunt un om căruia nu-i place așa ceva. Am trei copii care lucrează în trei orașe foarte mari din țară, București, Sibiu și Cluj și am ieșit pentru ei și pentru a spune celor care susțin că corporațiile manipulează salariații că nu este adevărat. Copiii mei au coloană vertebrală", a declarat Rodica Chelariu, una dintre protestatare.

Manifestanții așteaptă ca Guvernul să abroge ordonanța prin care a modificat codurile penale. Ei spun că, atunci când actul normativ modificat va intra în vigoare, vor înceta protestele.

La ora 19.00 este programat a avea loc un marș pe traseul Piața Revoluției—Calea Națională—Sucevei—Primăverii—George Enescu—Marchian.

Ca și în zilele precedente, protestul este autorizat, el urmând să se desfășoare până la ora 22.00.

AGERPRES / (A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria