Botoşani: Secretarul comunei Frumuşica, reţinut într-un dosar de luare de mită

Botoşani: Secretarul comunei Frumuşica, reţinut într-un dosar de luare de mită

Secretarul comunei Frumuşica a fost reţinut, luni seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de luare de mită, după ce ar fi primit o sumă de bani de la reprezentantul unei firme pentru concesiunea unui teren, a declarat marţi, pentru AGERPRES, prim-procurorul Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, secretarul Primăriei a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 300 de euro de la un investitor local.

"Colegii mei au făcut un flagrant cu dumnealui într-un dosar de luare de mită. Este vorba de o sumă de 300 de euro dată de un investitor, să îi spunem aşa, pentru rezolvarea unui contract de concesiune", a afirmat Chihaia.

Oficialii Parchetului susţin că flagrantul a avut loc în afara orelor de serviciu, iar în cursul zilei de marţi vor fi ridicate documentele relevante în acest dosar.

De asemenea, procurorul de caz urmează să decidă, tot marţi, în urma audierilor, dacă secretarul comunei Frumuşica va fi propus pentru arestare preventivă sau va fi instituită măsura controlului judiciar asupra sa. AGERPRES/(A - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale