Botoşani: Septuagenar reţinut pentru furtul unui portofel cu bani

Botoşani: Septuagenar reţinut pentru furtul unui portofel cu bani

Un bărbat de 72 de ani a fost reţinut pentru furt calificat, după ce a sustras un portofel cu bani, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, fapta s-a produs marţi, în incita unei instituţii din subordinea Ministerului Muncii, septuagenarul profitând de neatenţia unei femei care şi-a lăsat geanta deschisă pe o masă.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se afla în incinta unei instituţii publice din municipiul Botoşani, profitând de neatenţia unei femei de 62 de ani, i-ar fi sustras din geantă un portofel în care avea suma de 250 lei şi documente personale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ susţine că bărbatul se afla în atenţia poliţiştilor şi era cunoscut pentru astfel de activităţi infracţionale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, având emis pe numele său o ordonanţă de reţinere valabilă 24 de ore. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia