Botoşani: Suspect de pedofilie - audiat după ce a abordat trei copii

Botoşani: Suspect de pedofilie - audiat după ce a abordat trei copii

Un bărbat de 57 de ani a fost prins de poliţiştii locali din municipiul Botoşani după ce ar fi acostat pe stradă trei copii pe care intenţiona să îi ducă într-un cimitir pentru a le vedea părţile intime, a anunţat, marţi, Poliţia Locală.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, bărbatul, care nu are un domiciliu stabil, a fost prins de o patrulă mobilă la scurt timp după ce acesta le-a promis dulciuri celor trei băieţi cu vârste de 11 şi 12 ani, pentru a merge cu el în Cimitirul Pacea.

"Acesta invita un grup de trei copii minori, cu vârste cuprinse între 11-12 ani, să-şi arate părţile intime. (...) Fapta gravă sesizată de către cetăţeni a fost determinarea copiilor de numitul P.P. să meargă cu el în cimitir, pentru a le da caramele în schimbul arătării părţilor intime", precizează poliţiştii locali.

Locatarul unui bloc din vecinătate a încercat să intervină în acest caz, însă presupusul pedofil a ameninţată că îi aruncă blocul în aer.

"Persoana a fost reţinută de către poliţiştii locali, identificată şi predată la Poliţia Municipiului pentru continuarea cercetărilor", mai arată reprezentanţii Poliţiei Locale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...