Botoşani: Teste COVID-19 pentru muncitorii din Sri Lanka plasaţi în carantină

Botoşani: Teste COVID-19 pentru muncitorii din Sri Lanka plasaţi în carantină

Tuturor celor 43 de muncitori din Sri Lanka care au fost internaţi, sâmbătă, într-un centru de carantină din judeţul Botoşani, după ce ar fi intrat în contact cu un alt muncitor diagnosticat cu virusul COVID-19, le-au fost recoltate probe de testare pentru a se stabili dacă au fost infectaţi cu noul coronavirus, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Monica Adăscăliţei.

"Toţi 43 sunt testaţi. La ora actuală, specialiştii DSP sunt la testare. Rezultatul îl vom avea mâine (n.r.- vineri)", a declarat Adăscăliţei.

Cei 43 de muncitori din Sri Lanka care au fost angajaţi la o fabrică de confecţii din municipiul Botoşani au fost plasaţi într-un centru de carantină, după ce ar fi intrat în contact cu un alt muncitor, tot din Sri Lanka, infectat cu virusul COVID-19.

Măsura carantinării a fost dispusă ca urmare a faptului că toţi cetăţenii străini, care au fost concediaţi de fabrica de confecţii, s-au îmbarcat într-un autobuz, cu scopul de a părăsi Botoşaniul. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...