Box: Actorul Jamie Foxx va juca rolul lui Mike Tyson în serialul lui Scorsese

Box: Actorul Jamie Foxx va juca rolul lui Mike Tyson în serialul lui Scorsese

Actorul Jamie Foxx, câştigător al premiului Oscar în 2005, a fost ales să joace rolul fostului boxer Mike Tyson în miniseria ''Tyson'', produs de Martin Scorsese, relatează DPA.

Autobiografia autorizată a fost gândită iniţial ca un film de cinema, înainte de a fi modificată pentru micul ecran şi va povesti atât viaţa din ring cât şi cea controversată din afara lui.

Mike Tyson va avea rol de producător executiv al miniserialului care prezenta viaţa uneia dintre figurile de legendă ale boxului.

''Caut de ceva timp să-mi spun povestea vieţii mele. Abia aştept să colaborez cu Martin, regizorul Antoine Fuqua şi întreaga echipă de creaţie pentru a atrage publicul către acest serial, care nu doar surprinde călătoria mea profesională şi personală, dar ofer un prilej de inspiraţie şi de divertisment''.

Tyson a cerut fanilor săi să boicoteze un alt serial, de opt episoade lansat în 2017 de Hulu, cu titlul ''Iron Mike'', în care ''lăcomia corporatistă a dus la deturnarea poveştii vieţii lui Tyson''.

Mike Tyson, 54 ani, a devenit cel mai tânăr campion mondial al categoriei grea din istoria boxului în 1986, la doar 20 de ani şi este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile.

Nu a fost stabilită deocamdată premierea miniseriei ''Tyson'' sau reţeaua de difuzare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro