Box: Fostul campion mondial Victor Ortiz, arestat sub acuzaţia de viol

Box: Fostul campion mondial Victor Ortiz, arestat sub acuzaţia de viol

Boxerul şi actorul american Victor "Vicious" Ortiz, fost campion mondial la categoria welter (versiunea WBC), vizat de trei acuzaţii de agresiune sexuală, inclusiv viol, a fost arestat marţi, în California, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

Ortiz se bucură de o mare popularitate în Statele Unite, după participarea sa la emisiunea "Dansând cu vedetele", precum şi pentru apariţiile în peliculele ''The Expendables 3'', ''Southpaw'' şi ''Once Upon a Time in Venice''.

Cauţiunea în cazul său a fost fixată la 100.000 dolari, boxerul fiind pus ulterior în libertate. Delictele au fost comise în luna martie a acestui an, la Oxnard (California), conform raportului poliţiei.

În vârstă de 31 ani, Victor Ortiz a pierdut centura de campion mondial WBC în septembrie 2011, în faţa compatriotului său Floyd Mayweather. El urmează să urce din nou în ring pe 30 septembrie, la Ontario (California), pentru a-l înfrunta pe americanul John Molina Jr.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /