Box: Fury şi Wilder promit o baie de sânge în a treia lor luptă din 24 iulie

Box: Fury şi Wilder promit o baie de sânge în a treia lor luptă din 24 iulie

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial WBC al greilor, a promis că îl va fugări în ring pe challengerul său Deontay Wilder, în timp ce americanul a promis o baie de sânge, cu prilejul conferinţei de presă ce promovează a treia lor confruntare la Las Vegas (24 iulie), transmite Reuters.


Foto: (c) ETIENNE LAURENT/EPA


Fury, cu 30 victorii şi un egal în palmares, l-a înfruntat prima oară pe Wilder (42 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere) în 2018, când meciul s-a încheiat la egalitate, dar britanicul a cucerit titlul WBC după a doua luptă din februarie 2020, când s-a impus prin KO în repriza a şaptea.


Foto: (c) ETIENNE LAURENT/EPA


Campionul britanic, foarte optimist, a promis că un singur pumn din arsenalul său îl va aplatiza pe american atunci când gongul de start va răsuna în T-Mobile Arena din Las Vegas: ''Ceea ce îi voi face lui Deontay Wilder de această dată va fi să-l fugăresc ca şi cum aş fi o maşină cu 18 roţi şi el o fiinţă umană. Voi încerca să urc la 136 kg în această luptă, pentru că îmi doresc un knock-out uriaş de la început''. Fury a estimat că lupta va dura mai puţin de şapte reprize.


Foto: (c) ETIENNE LAURENT/EPA


Wilder a fost laconic la conferinţa de presă şi a mulţumit echipei lui, care include un nou antrenor, Malik Scott, fost boxer la categoria grea care s-a retras în 2016 cu 38 victorii, 3 înfrângeri şi un egal. În 2014, Scott a rezistat doar 96 secunde în faţa actualului său elev.


Foto: (c) ETIENNE LAURENT/EPA


''Destul...pentru că vine 24 iulie şi va fi vărsare de sânge'', a spus americanul la conferinţa de presă de la Los Angeles, care s-a încheiat cu o poză faţă în faţă a celor doi boxeri, care nu au mai schimbat nicio vorbă.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia