Brad Johnson a murit de COVID în urmă cu 3 luni dar abia acum s-a făcut public decesul actorului din "Melrose Place"

Brad Johnson a murit de COVID în urmă cu 3 luni dar abia acum s-a făcut public decesul actorului din "Melrose Place"

Brad Johnson s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de trei luni. Reprezentantul său, Linda McAlister a ales să ţină ascunsă trista veste pentru a permite familiei să deplângă moartea actorului, în linişte. Aceasta a confirmat, vineri, că actorul a murit pe 18 februarie.

Actorul devenit cunoscut din serialul Melrose Place a murit de Covid-19 la vârsta de 62 de ani. A lăsat în urmă opt copii şi o soţie indurerată. Cei doi erau căsătoriţi de peste 35 de ani.

„Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, şi-a trăit viaţa la maximum şi şi-a învăţat copiii să facă acelaşi lucru”, a transmis, pentru început. Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătăţirea şi sporirea oricărui spaţiu, într-un mod care a menţinut şi a respectat frumuseţea sa naturală. S-a simţit cel mai în aer liber, iar pasiunea sa pentru ţară a evidenţiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze şi să stea la ţară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a declarat Lisa McAlister. ă>

Citeşte mai mult pe Click.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...