Brăila: Şoferul care a accidentat mortal un pieton în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, reţinut 24 de ore

Brăila: Şoferul care a accidentat mortal un pieton în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, reţinut 24 de ore

Şoferul de 19 ani, care a accidentat mortal un pieton în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit IPJ Brăila.

"Urmare accidentului produs în localitatea Batogu, din judeţul Brăila, care s-a soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 27 de ani, revenim cu următoarele precizări: faţă de şoferul în vârstă de 19 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi respectiv ucidere din culpă, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, care supraveghează activitatea de urmărire penală în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Luni noapte, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost accidentat mortal, în timp ce se deplasa pe trotuar, de un şofer de 19 ani, care conducea având o îmbibaţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat .

"Şoferul în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Batogu, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi accidentat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care circula în calitate de pieton. Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a decedat", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”