Brăila: Un tren de călători a lovit un TIR; cinci persoane au fost rănite

Brăila: Un tren de călători a lovit un TIR; cinci persoane au fost rănite

Un tren de călători a lovit un TIR, marţi, la trecerea la nivel cu cale ferată din localitatea Baldovineşti, în urma accidentului feroviar rezultând cinci răniţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

"În această dimineaţă, şoferul unui TIR, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Baldovineşti, la trecerea la nivel cu cale ferată, nu ar fi observat semnalele luminoase şi acustice şi a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Brăila-Galaţi. Din primele date ar fi rezultat vătămarea corporală a cinci persoane", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Şoferul TIR-ului cât şi mecanicul de locomotivă, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

"La locul accidentului feroviar au intervenit o autospecială cu apă şi spumă, o echipă de descarcerare şi două ambulanţe SMURDN. Două victime sunt din tren şi două din clădirea în care a fost proiectată basculanta. Victimele au fost preluate de ambulanţe", informează ISU Brăila.

IPJ Brăila face precizarea că, în acest moment, traficul feroviar este blocat, iar cel rutier este dirijat de poliţiştii rutieri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...