Brașov: Câteva sute de persoane la protestul din fața Prefecturii

Brașov: Câteva sute de persoane la protestul din fața Prefecturii

Câteva sute de persoane protestează începând cu ora 17,00, în fața Prefecturii Brașov față de actele normative adoptate marți seara de Guvern cu privire la justiție.

Protestul este unul neautorizat, spontan, după cum l-a numit unul dintre participanți.

"Ne interesează să ieșim în stradă să protestăm în continuare până când vor retrage ordonanțele adoptate marți seara în Guvern. Nu se poate așa ceva. Noi suntem oameni cinstiți și suntem conduși de hoți. Chestia asta nu funcționează. Din momentul acesta lumea o să se gândească să fure pentru că și cei care ne conduc au furat și fură în continuare", a spus un protestatar.

Oamenii scandează "ALDE-PSD trădători de patrie", "PSD-Corupție", "PSD—ciuma roșie", "Dragnea nu uita, România nu-i a ta", "Hoții, Hoții"," Alegeri anticipate". Unul dintre protestatari a venit cu un trombon cu care îi acompaniază pe manifestanți atunci când scandează lozinci, iar un alt participant la acțiunea de protest a adus o pungă de fluiere pe care le-a împărțit celor prezenți.

Protestul nu are deocamdată un traseu stabilit, dar cel mai probabil vor pleca în marș până în Piața Sfatului, la sediul organizației județene a PSD, a precizat un participant. Manifestanții sunt însoțiți de jandarmi pentru asigurarea ordinii.

AGERPRES / (A — autor: Jana Pintili, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?