Braşov: Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, audiat într-un dosar de trafic de droguri de risc - surse

Braşov: Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, audiat într-un dosar de trafic de droguri de risc - surse

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot este audiat, joi, de procurorii DIICOT, după ce, la domiciliul acestuia au fost descoperite, în urma unei percheziţii, aproximativ 700 de grame de cannabis şi o instalaţie folosită la întreţinerea culturii indoor.

Conform unui comunicat remis, joi, de DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov, un cetăţean francez, în vârstă de 34 de ani, care locuieşte în municipiul Făgăraş, este audiat, joi, într-un dosar în care este suspectat de trafic de droguri de risc.

"La data de 4 iunie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, judeţul Braşov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie - iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării", au precizat procurorii DIICOT, în comunicatul citat.

Conform acestora, francezul ar fi comandat, de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei şi, ulterior, alte materiale similare, achitând pentru acestea din urmă suma de 1.257 lei.

În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii, două telefoane mobile, precum şi un grinder şi un cântar electronic, a precizat sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul ar fi fostul handbalist care a jucat la cluburile Dinamo, Baia Mare şi cel din Făgăraş, cetăţeanul francez Pierre Yves Ragot. AGERPRES / (AS - autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…