Braşov: Un adult şi 11 copii au ajuns de la un hotel din Poiană la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Braşov: Un adult şi 11 copii au ajuns de la un hotel din Poiană la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Un adult şi 11 copii au fost transportaţi, miercuri, de la un hotel din Poiana Braşov la o unitate medicală din municipiul reşedinţă cu simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Conform sursei citate, numărul total al persoanelor care au acuzat dureri de cap şi au avut stări de vomă a fost de 14, doi adulţi refuzând, însă, transportul la spital.

În urma evenimentului, reprezentanţi ai Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) şi ai altor instituţii abilitate de control au demarat verificări la hotelul unde s-ar fi îmbolnăvit respectivele persoane, a anunţat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu.

Copiii internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase se aflau la Poiana Braşov în cantonament, ei făcând parte dintr-un club sportiv din Timişoara. Din grupul cu care au sosit în judeţul Brasov fac parte, în total, 84 de copii din judeţele Timişoara şi Arad, ei fiind însoţiţi de antrenori.

Conform reprezentanţilor Spitalului de Boli Infecţioase, toţi cei 11 copii şi directorul clubului, adultul care este internat cu aceleaşi simptome, rămân internaţi, sub supraveghere până joi, starea acestora fiind, în prezent, una bună. AGERPRES / (AS - autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN