Bravo, puțină lume știe ce om minunat este!/Nadine a luat BAC-ul la 44 de ani. Cu note bune!

Bravo, puțină lume știe ce om minunat este!/Nadine a luat BAC-ul la 44 de ani. Cu note bune!

Nadine, mulatra care a făcut istorie la ”Școala Vedetelor” și una dintre prezențele exotice din showbiz-ul autohton, a reușit să termine liceul și să promoveze examenul de Bacalaureat 2021 la vârsta de 44 de ani.

”L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate (...) Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate”, a declarat Nadine pentru fanatik.ro.

„Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie, așadar trebuie să mă reorientez”, a mai spus mulatra de la ”Școala Vedetelor”.

Vedeta a susținut că probele de la BAC au fost ușoare și s-a arătat mândră de notele obținute: 9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la sociologie, potrivit profm.ro.

Nadine s-a reapucat de școală la 38 de ani, după ce a picat BAC-ul în 2003

„În 2003 am dat examenul de bacalaureat, după ce am absolvit un liceul cu profil Matematică–Fizică. Am picat examenul la matematică, eu având deja biletul cumpărat pentru a pleca din ţară. (…) În 2010 m-am întors în ţară, m-am căsătorit, am făcut un copil şi am realizat că nu vreau să profesez actoria pentru că nu îmi place (...)

M-am reînscris la BAC, însă am realizat că nota pe care o voi lua la bac, nu va reflecta omul care sunt azi, nivelul informaţiilor acumulate sau calitatea lor, cât nu va reflecta nici potenţialul meu academic. Nu m-am prezentat la examen şi am decis să mă reînscriu la liceu, din nou, din clasa a 9 a. Zis şi făcut”, a povestit Nadine, precizând că s-a înscris la o școală privată, nefiind permis, la stat, să faci de două ori cursurile de liceu.

”Sunt noțiuni pe care le dezvolți doar în școală. Și, cum sunt un om extrem de curios și pasionat de a descoperi diverse despre mine, în primul rând, am vrut să mi dau această experiență de viață. Eram curioasă în ce mă va transforma. M-aș fi întors la școală și dacă trebuia să o fac de la clasa întâi.

Iubesc să învăț, iubesc informația, dar, adevărat, să nu îmi fie impusă. Poate de aceea mi-a fost ușor să fac școală la 40 și nu în adolescență. Am nevoie ca propria-mi lege de viață să fie în armonie cu legile societății, iar asta din adolescență. Așadar, la 38 de ani am reușit să mă îmblânzesc suficient cât să stau 5 ani în banca și să-mi fac temele”, a explicat Nadine pentru fanatik.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”