BREAKING! Dragnea pierde partidul de sub control! Încă un deputat PSD a demisionat și s-a înscris în ProRomânia!

BREAKING! Dragnea pierde partidul de sub control! Încă un deputat PSD a demisionat și s-a înscris în ProRomânia!

BREAKING! Dragnea pierde partidul de sub control! Încă un deputat PSD a demisionat și s-a înscris în ProRomânia! Nicolae Georgescu: ”Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”

Deputatul PSD Nicolae Georgescu și-a anunțat luni demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și s-a înscris în PRO România, acuzând că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate în Argeș de un personaj precum Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul mitralieră”.

 ”Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a declarat Nicolae Georgescu, potrivit unui comunicat de presă transmis de Pro România.

În prezent, PRO România are un număr de 22 de deputați în Camera Deputaților, se mai precizează în comunicat.

Ultimul social-democrat care a părăsit PSD în favoarea Pro România a fost, pe 13 aprilie, fostul purtător de cuvânt al partidului, Adrian Marius Dobre, care și-a justificat intrarea în partidului lui Victor Ponta prin faptul că formațiunea Condusă de Liviu Dragnea a intrat pe un drum fără întoarcere, un drum antieuropean, al extremei şi al populismului (detalii aici).

Cele mai sonore nume care părăsi PSD pentru a se înscrie în Pro România sunt fostul premier Mihai Tudose și comisarul european, Corina Crețu. Ambii sunt candidați la alegerile europarlamentare și au părăsit formațiunea condusă de Liviu Dragnea acuzând confiscarea de către acesta a deciziei în partid și îndepărtarea de valorile europene.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria