BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

Cel puțin opt persoane au murit și alte câteva au fost grav miercuri noaptea în orașul Hanau, din apropierea Frankfurtului, în două atacuri armate.
UPDATE: Poliția germană l-a găsit pe atacatorul suspectat decedat la locuința tatălui său, informează Bild, citat de site-ul agenției Reuters

Poliția a confirmat că au fost mai multe victime în urma incidentului produs, miercuri seară, în orașul Hanau situat în apropiere de Frankfurt.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie BBC News citând presa locală.

Trei persoane au fost ucise în primul atac și alte cinci în al doilea. Suspecții au fugit de la fața locului și sunt în prezent în libertate.
Atacurile, despre care se speculează că ar fi vizat baruri cu specific arab, s-ar fi soldat și cu „câțiva morți”, potrivit presei locale. Radioul regional Hessenschau a anunțat că împușcăturile au fost raportate în două baruri în care se fumează în mod obișnuit narghilea.
O forță numeroasă de polițiști a fost trimisă în orașul situat la aproximativ 20 de kilometri de Frankfurt, potrivit unei declarații a autorităților. Orașul este survolat de elicoptere de poliție și zeci de echipaje au plecat în căutarea lor.

Ziarul Bild a scris că un atacator necunoscut a deschis focul într-un bar din centrul orașului.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

5 Așa o fi?