BREAKING Orban: Mâine o dau afară pe Mincă de la Finanțe. E un minus de 11 miliarde lei la încasări.

BREAKING Orban: Mâine o dau afară pe Mincă de la Finanțe. E un minus de 11 miliarde lei la încasări.

Orban: Mâine o dau afară pe Mincă de la Finanțe. E un minus de 11 miliarde lei la încasări.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Ministerul Finanțelor, că este un minus de 11 miliarde lei pe zona veniturilor bugetare.

„Este clar că starea finanțelor este foarte proastă. De altfel, se vede din cifrele oficiale publicate, respectiv din contul de execuție la 9 luni. Se vede clar că nu a fost îndeplinit planul la încasări existent în materie de colectare a veniturilor, un minus de aproape 11 miliarde lei. De asemenea, se înregistrează în materie de colectarea contribuțiilor un minus de peste 1 miliard.", a spus Orban.

Potrivit acestuia, fondul de rezervă al Guvernului e golit.

„Am luat decizia de demitere a lui Ghizdeanu de la CNSP.

Liliana Mincă va pleca mâine probabil de la Ministerul Finanțelor din funcția de secretar general adjunct.”, a mai declarat premierul Ludovic Orban.

Ultima flegmă trasă de Dăncilă: A numit-o pe Liliana Mincă, traseista sugătoare de sinecuri plătite gras, la Ministerul Finanțelor!
comisarul.ro luni, 04 noiembrie 2019, 21:38     
 
Ultima flegmă trasă de Dăncilă: A numit-o pe Liliana Mincă, traseista sugătoare de sinecuri plătite gras, la Ministerul Finanțelor!

Dăncilă a decis luni numirea Lilianei Mincă în funcția publică din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct la Ministerul Finanțelor Publice (MFP). Potrivit deciziei, exercitarea funcției are un caracter temporar.

Liliana Minca este unul din traseistii clasici ai politicii romanesti schimband nu mai putin de 6 partide in 6 ani de zile. Minca a fost in Partidul Conservator pana in 2011, in PPDD pana in 2014, a trecut apoi la PND unde a stat doar pana in august 2015, a schimbat macazul pentru UNPR-ul lui Oprea, in PSD pana in 2016 cand a trecut la ALDE ai a devenit sefa filialei din Botosani a partidului lui Tariceanu 2016.

În prima parte a anului 2017, premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Minca in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Din 2006 până în 2009 ea a condus Loteria Română.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa