BREAKING Rezultatul testelor ADN indică faptul că rămășițele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu

BREAKING Rezultatul testelor ADN indică faptul că rămășițele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu

Rezultatul testelor ADN primite de anchetatori în cursul acestei seri indică faptul că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă. Familia, anunțată de ministrul Justiției.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a confirmat la un post de televiziune că familia Măceșanu a fost înștiințată în privința rezultatelor testelor ADN.

Surse judiciare au precizat că  Gheorghe Dincă a confirmat declarația inițială că a ucis-o atât de Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, precum și  procedura prin care a făcut-o.

Dinții și oasele nu au ars pentru că Dincă nu a obținut în  butoiul metalic temperatura necesară calcinării acestora, anume 1500 de grade. Anchetatorii au coroborat declarațiile lui Dincă, testele ADN cu mărturiile a doi vecini care au spus că au văzut fum și au simțit un miros neobișnuit ce venea din gospodăria ucigașului.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Joi, 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată și violată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...