BREAKING Soția lui Ilie Năstase a reclamat la 112 că ar fi fost agresată de fostul tenismen/SURSE

BREAKING Soția lui Ilie Năstase a reclamat la 112 că ar fi fost agresată de fostul tenismen/SURSE

Soția lui Ilie Năstase, Ioana, a sunat vineri seara la 112 pentru a reclama că ar fi fost agresată de acesta, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Apelul a fost dat din locuință acestora dintr-un complex de lux din zona de nord a Capitalei, conform surselor.

Soția lui Năstase ar fi refuzat să depună plangere sau să ceară ordin de protectie, spun aceleași surse. La intervenția polițiștilor, Ioana Năstase le-a spus acestora: „am avut o discuție mai aprinsă”.

Context

În vara anului 2019, fostul tenismen a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Dacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite vreo faptă penală, va trebui să execute şi această pedeapsă.

Poliţiştii l-au prins pe fostul sportiv băut la volan, de două ori în doar 6 ore, în luna mai 2018. Atunci acesta a refuzat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro