BREAKING Ziaristă implicată în anchete privind treburile Bisericii, amenințată de un necunoscut că i se va „rupe capul”

BREAKING Ziaristă implicată în anchete privind treburile Bisericii, amenințată de un necunoscut că i se va „rupe capul”

O jurnalistă de la platforma Dela0.ro, Diana Oncioiu, a primit marți dimineață un telefon în care o persoană necunoscută a amenințat-o că "îi rupe capul", dacă ea și colegii ei, precum cei de la platforma "Să fie lumină", vor continua să documenteze treburile Bisericii. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a "Să fie lumină" și confirmat pentru HotNews.ro de ziaristă, care a precizat că va depune plângere la poliție în legătură cu aceste amenințări.

Ea a spus că persoana care a telefonat-o de pe un număr ascuns a proferat amenințări, insulte și înjurături la adresa "reporterilor" care cercetează activități legate de Biserică. Ea a încercat să afle ce anume l-a deranjat pe omul respectiv, dar acesta, când era pe punctul să spună că a mai acționat violent într-un caz similar, s-a abținut în ultima clipă.

Diana Oncioiu a precizat că este unul dintre ziariștii care se ocupă, în prezent, de o anchetă privind abuzuri sexuale la seminarul de la Huși. Ziarista presupune că ea, nu alți colegi au fost sunați "cu amenințări" deoarece ea, căutând diverse persoane pentru discuții pe subiect, și-a lăsat numărul de telefon de fiecare dată.

Mesajul platformei "Să fie lumină", privind amenințarea la adresa ziaristei Oncioiu:



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale