Brexit: May în drum spre Bruxelles pentru a se întâlni cu Juncker (Downing Street)

Brexit: May în drum spre Bruxelles pentru a se întâlni cu Juncker (Downing Street)

UPDATE ORA 07.21 Premierul britanic, Theresa May, se află în drum spre Bruxelles pentru a se întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunțat vineri dimineață Downing Street, potrivit AFP.

 * ORA 06.36 Brexit: Posibilă întâlnire între Jean-Claude Juncker și Theresa May, la orele 06.00 GMT, la Bruxelles (oficial)

Premierul britanic, Theresa May, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, "probabil" se vor întâlni vineri dimineață devreme la Bruxelles, a anunțat Comisia, în timp ce UE și Londra încearcă să ajungă la un acord legat de prima fază a negocierilor Brexit-ului, transmite AFP.

"Președintele Jean-Claude Juncker și premierul britanic, Theresa May, probabil se vor întâlni în această dimineață (vineri) la 07.00", ora Bruxellesului, a anunțat Comisia într-un scurt comunicat, precizând că o "confirmare definitivă" este așteptată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”