Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune pentru nesemnalizarea gropii în care a căzut o maşină a Jandarmeriei

Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune pentru nesemnalizarea gropii în care a căzut o maşină a Jandarmeriei

Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune contravenţională executantului care efectua lucrări pe şoseaua Fundeni, unde o autospecială a Jandarmeriei a căzut într-o groapă .

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

"În jurul orei 10,00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe şoseaua Fundeni. Din primele date, conducătorul unei autospeciale aparţinând unei unităţi a Jandarmeriei ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …