Brigada Rutieră: Şofer beat care a părăsit locul accidentului, urmărit şi imobilizat de poliţişti

Brigada Rutieră: Şofer beat care a părăsit locul accidentului, urmărit şi imobilizat de poliţişti

Un şofer beat care a accidentat un pieton pe bulevardul Timişoara după ce a pierdut controlul asupra autoturismului şi ulterior a părăsit locul accidentului a fost urmărit şi imobilizat în trafic de un echipaj de poliţie al Secţiei 22.

Conducătorul unei autovehicul care se deplasa pe bulevardul Timişoara, dinspre CET Vest către strada Valea Cascadelor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în jurul orei 9,35, şi a acroşat un tub de beton şi un pieton care se pregătea să traverseze strada pe la trecerea pentru pietoni, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

"La scurt timp de la eveniment, autoturismul în cauză a fost urmărit şi blocat în trafic de un echipaj de poliţie al Secţiei 22. Conducătorul auto a fost imobilizat, iar ulterior a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat", arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”