Buhnici, derapaj şi în 2021, când a văzut o femeie „mai săracă decât el” că mânca o merdenea: „Nu simţi că este ceva în neregulă cu viaţa ta?“

Buhnici, derapaj şi în 2021, când a văzut o femeie „mai săracă decât el” că mânca o merdenea: „Nu simţi că este ceva în neregulă cu viaţa ta?“

Când a fost făcut "dolofan" de Vali Petcu, pe care internauţii în cunosc sub pseudonimul Zoso, cu doar o lună înainte de declaraţiile controversate de la Neversea, Buhnici spunea că nu s-a luat niciodată de corpul cuiva , de felul cum arată. Un fragment dintr-un podcast din 2021, care circulă acum pe reţelele sociale, îl contrazice.

Invitat în octombrie 2021 la podcastul produs de DJ Gorija pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii”, George Buhnici a vorbit printre altele de un obicei de-al său, „de a privi oamenii, la felul cum arată şi a-şi imagina lucruri”.

După scandalul vergeturilor, vloggerul a revenit cu scuze şi a spus că a făcut acele declaraţii „probabil din dorinţa de a şoca şi de a impresiona audienţa” şi că a vorbit ca un mârlan , ca un băieţaş de cartier fără pic de minte-n cap. Un astfel de impuls l-a mânat şi în timpul podcastului cu Gorija să critice alegerea unei femei de a mânca merdenea.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală”, a povestit el.

Buhnici l-a întrebat apoi pe realizatorul emisiunii ce simte atunci când se uită la o femeie care tocmai şi-a terminat munca, care este cel puţin uşor supraponderală şi mănâncă o merdenea.

„Nimic”, i-a răspuns Gojira.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta.

Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele... fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural”, a afirmat el.

Realizatorul podcastului a spus amuzat „Alcoolism, bagă boscă de buturugă”.

„Da, exact, dar nu băga zahăr. Zahărul e drog, spune nu la droguri”, a subliniat Buhnici.

„Deci mai bine alcoolism cronic decât diabet, eu asta am înţeles din ce m-a învăţat George Buhnici. Spune da alcoolismului, spune nu diabetului”, a conchis realizatorului podacastului dat.

Reamintim că George Buhnici a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale în ultimele săptămâni, după ce a declarat că mergem la mare ca să vedem piele, care ar trebui să nu aibă celulită sau vergeturi.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră".

La 10 zile după ce făcea body shaming femeilor cu vergeturi şi celulită Buhnici a revenit cu scuze adresate tuturor persoanelor pe care le-a jignit cu declaraţiile sale.

Te-ar putea interesa şi:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”