Buriați și Kadyroviți s-au împușcat între ei, nemulțumiți de împărțirea bunurilor jefuite de la ucraineni

Buriați și Kadyroviți s-au împușcat între ei, nemulțumiți de împărțirea bunurilor jefuite de la ucraineni

În zona ocupată a regiunii Herson a avut loc un schimb de focuri între soldații buriați (proveniți din regiunea rusă Bureatia) și cecenii kadyroviți. Conflictul a fost cauzat de distribuirea bunurilor jefuite și lipsa dorinței de a trece la ofensivă.

Buriații au refuzat să lupte în timp ce kadyroviții își iau prada și încearcă să se retragă de pe câmpul de luptă. Acest lucru a fost raportat în Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Ofițerii de informații ucraineni raportează că în noaptea de 28 aprilie, în satul ocupat Kiselevka, regiunea Herson, ocupanții buriați și kadyroviții au deschis focul într-o confruntare directă. Peste cincizeci de militari ruși din fiecare tabără au luat parte la marea „bătălie”.

"Motivele conflictului interetnic constau în refuzul buriaților de a desfășura operațiuni militare ofensive și "drepturile inegale" cu cecenii. Aceștia din urmă nu merg deloc în prima linie, rămânând în spate, exclusiv ca "detașamentele de protecție". Sarcina lor este de a încuraja unitățile ocupante să întreprindă acțiuni de luptă. Cu alte cuvinte, deschid focul asupra celor care încearcă să se retragă. Un alt motiv este distribuirea neuniformă a prăzii. Principalele "profituri" din jaf sunt primite doar de ceceni”, a spus un reprezentant al serviciilor de informații.

Conflictele, uneori escaladând în revolte, devin un eveniment aproape zilnic în armata rusă. Potrivit informațiilor ucrainene, conflicte au apărut și între comandanți și personalul unităților armatei ruse situate în Fedorovka ocupată, regiunea Zaporojie. Soldații ruși au refuzat să intre în ofensivă, așa cum li s-a ordonat.

În același timp, invadatorii ruși se plâng localnicilor că au fost înșelați atunci când au semnat contracte și au acceptat să participe la ostilitățile de pe teritoriul Ucrainei. Potrivit lor, li s-a promis că ucrainenii îi vor întâlni cu flori, pâine și sare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina