Buşoi: Judecătoria Sectorului 1 a respins chemarea mea în judecată de către primarul Capitalei

Buşoi: Judecătoria Sectorului 1 a respins chemarea mea în judecată de către primarul Capitalei

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, anunţă că Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea sa în judecată de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe motiv de calomnie.

"Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea mea în judecată de către doamna primar general pe motiv de calomnie, ca urmare a declaraţiilor în care spuneam că ceea ce susţine administraţia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucureşti este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureştenii s-au săturat până peste cap", spune Buşoi într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

El arată că PNL va continua să critice administraţia Capitalei.

"Cred în continuare că abrambureala şi lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale acţiunilor administraţiei PSD-Firea nu doar în ceea ce priveşte transportul, ci în general în tot ceea ce este esenţial pentru Bucureşti: trafic, infrastructură, termoficare. Cred că ceea ce face administraţia PSD în Bucureşti şi în cele şase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, şi un haos vesel, care va ţine Bucureştiul blocat. Pentru mine şi pentru PNL, singura concluzie, după decizia instanţei, este că vom avea critici mai dure şi mai directe faţă de ceea ce face PSDragnea-Firea în administraţia Capitalei", conchide Buşoi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?