Buzău: 21 de localităţi fără curent electric

Buzău: 21 de localităţi fără curent electric

21 de localităţi din judeţul Buzău au rămas miercuri seara fără curent electric din cauza vântului care a atins la rafală 120 de kilometri la oră.

"Sunt afectate de lipsa energiei electrice atât localităţi din zona de munte, Chilii, Căneşti, Scorţoasa, Vintilă Vodă, cât şi din zona de şes, Ruşeţu, Largu, Luciu. Situaţia este în dinamică, mai multe echipe de la Electrica se află pe teren", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia.

Conform ANM, în intervalul 5 februarie, ora 18,00 - 6 februarie, ora 8,00, este în vigoare primul cod roşu de viscol puternic, cu rafale de peste 100 - 120 km/h şi vizibilitate redusă spre zero în zona de munte a judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov şi Buzău.

Tot cod roşu de intensificări puternice ale vântului, dar cu rafale de peste 85 - 90 km/h, viscol şi vizibilitate redusă semnificativ va fi valabil în intervalul 5 februarie, ora 22,00 - 6 februarie, ora 8,00, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea. AGERPRES/(A-Dorin Ivan, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...