Buzău: Balustrada podului de la Conacul Marghiloman s-a prăbuşit; circulaţia a fost închisă

Buzău: Balustrada podului de la Conacul Marghiloman s-a prăbuşit; circulaţia a fost închisă

Balustrada podului de la Conacul Marghiloman din municipiul Buzău s-a prăbuşit vineri, în jurul prânzului, fără a se înregistra victime, autorităţile luând măsura de închidere totală a circulaţiei în zonă.

"La faţa locului se află un echipaj de poliţie care efectuează monitorizarea traficului şi devierea pe rute ocolitoare. Se aşteaptă reprezentanţii instituţiilor responsabile în astfel de cazuri pentru evaluarea situaţiei şi luarea măsurilor în consecinţă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu.

În 2018, autorităţile au comandat o expertiză tehnică a obiectivului, podul urmând să intre în reparaţii capitale.

Podul de la Conacul Marghiloman a fost dat în folosinţă în urmă cu 48 de ani, are 54 de metri lungime şi 10 metri lăţime şi deserveşte circulaţia auto şi pietonală, nebeneficiind însă de reparaţii în toată această perioadă. AGERPRES / (A, AS - autor: Dorin Ivan, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani