Buzău: Circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este restricţionată pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila

Buzău: Circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este restricţionată pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila

Circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este restricţionată, vineri, pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, a anunţat ISU Buzău.

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile - viscol şi vizibilitate redusă, pentru siguranţa participanţilor la trafic, începând cu ora 08,00, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa peste 3,5 tone pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit sursei citate, pe celelalte drumuri naţionale şi judeţene care tranzitează judeţul Buzău se circulă la acest moment în condiţii de iarna, cu vizibilitate scăzută şi ninsoare viscolită, acţionându-se cu utilaje de deszăpezire.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al CJ Buzău, Ana-Maria Dobrescu, a declarat, pentru AGERPRES, că pe drumurile judeţene acţionează 39 de utilaje de deszăpezire, 279 de tone de material antiderapant fiind împrăştiate în cursul nopţii de joi spre vineri. AGERPRES/(A, AS - autor: Dorin Ivan, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria