Buzău: Două persoane bănuite de furt din locuinţe în mai multe judeţe, reţinute

Buzău: Două persoane bănuite de furt din locuinţe în mai multe judeţe, reţinute

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost reţinuţi, sâmbătă, după ce au fost opriţi în trafic de poliţişti la ieşirea din municipiul Buzău, fiind bănuiţi de furt din locuinţe pe raza mai multor judeţe, a anunţat sâmbătă Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că cei doi bărbaţi, de 54, respectiv 62 de ani au comis furturile în perioada octombrie-decembrie.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cei doi bărbaţi, au fost opriţi în trafic, la ieşire din municipiul Buzău, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Asupra acestora au fost identificate ustensile şi chei false pentru deschiderea yalelor de apartament, precum şi bani", precizează IPJ Buzău.

Poliţiştii susţin că ulterior depistării celor doi, un buzoian de 40 de ani a sesizat că din locuinţă i-au fost sustraşi aproximativ 3000 de lei, persoanele reţinute fiind bănuite de comiterea faptei.

"Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activităţi infracţionale", a mai precizat aceeaşi sursă. AGERPRES(AS - autor: Dorin Ivan, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”