Buzău: Dr. Andreea Meleru, noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă

Buzău: Dr. Andreea Meleru, noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă

Medicul Andreea Meleru a preluat luni funcţia de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, rămasă vacantă la finele anului trecut, aceasta stabilindu-şi printre priorităţi optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici la toate specialităţile.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, Andreea Meleru a absolvit Facultatea "Carol Davila" din Bucureşti, a făcut rezidenţiatul la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă, iar ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina Muncii.

Aceasta este născută în 5 decembrie 1977 în oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, este căsătorită, are patru copii şi lucrează în cadrul Spitalului Judeţean Buzău din anul 2009.

Noul director medical a declarat că a acceptat această funcţie deoarece îşi doreşte o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului, dar şi ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe "empatie, respect şi bune practici medicale" .

"În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială putem să aducem o contribuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută" , a declarat dr. Andreea Meleru, potrivit comunicatului.

Funcţia de director medical a fost deţinută până în luna decembrie 2020 de medicul chirurg Răzvan Dedu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale