Ca de obicei, punga cu bani a rămas la UDMR!

Ca de obicei, punga cu bani a rămas la UDMR!

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a anunțat la finalul negocierilor de sâmbătă cu PNL și PSD că UDMR își păstrează cele trei ministere pe care le are și în acest moment.

”Ministerele Dezvoltării, Mediului și Sportului rămân la noi”, a spus Kelemen Hunor, anunțând că lista finală a ministerelor va fi publică după ce PNL și PSd decid ce partid va da premierul.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că la finalul negocierilor de sâmbătă există două variante de guvern, una condusă de premier PNL, alta de premier PSD, dar că până luni cele trei partide vor avea o singură propunere de premier.

”Până luni vom avea o singură propunere de premier. Acum ne vom întoarce în fața colegilor pentru a decide”, a spus Marcel Ciolacu.

El a anunțat că în ambele variante de guvern, condus de PNL sau de PSD, Ministerul Dezvoltării va rămâne la UDMR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

3 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează