Cadavru descoperit într-un taxi în apropierea casei lui Florin Salam. Potrivit unor surse, ar fi vorba de soțul unei cântărețe

Cadavru descoperit într-un taxi în apropierea casei lui Florin Salam. Potrivit unor surse, ar fi vorba de soțul unei cântărețe

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, marţi seară, într-un taximetru staţionat pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, în apropierea casei lui Florin Salam, poliţiştii de la Serviciul Omoruri fiind deja la faţa locului, unde au izolat zona şi prelevează amprente.

UPDATE/Potrivit unor surse, cel decedat este soțul unei cântărețe.

Trupul bărbatului se află pe locul din dreapta şoferului şi este acoperit cu o pătură. Taxiul este pe strada Săvineşti, dn zona Apărătorii Patriei, în sectorul 4 al Capitalei.

Surse apropiate anchetei au declarat că există suspiciunea că bărbatul a murit cu mai mult timp în urmă, dată fiind starea cadavrului.

Poliţiştii au izolat zona, iar la ora transmiterii acestei ştiri anchetatorii prelevează amprente de pe maşină, care a fost găsită încuiată.

Identitatea victimei nu a fost încă stabilită.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”