Cadourile pentru aniversari sunt o provocare? FineStore, ajutorul tau de nadejde

Cadourile pentru aniversari sunt o provocare? FineStore, ajutorul tau de nadejde

Aniversarea cuiva apropiat este prilej de bucurie, dar poate fi si o provocare serioasa, cand vine vorba despre alegerea cadoului potrivit. Fie ca este vorba despre cineva din familie, un prieten apropiat, un sef sau o cunostinta, o sticla de bautura de calitate te va ajuta sa faci impresie buna in orice situatie. 

FineStore este aliatul tau in goana dupa cadoul perfect si vine in intampinarea nevilor clientilor cu o gama larga de sortimente de bauturi, dar si cu idei de pachete numai bune de oferit in dar. 

Cum alegi cadoul perfect pentru ea

Daca aveti de ales un cadou sub forma de bautura pentru o doamna sau o domnisoara, categoriile ”vin spumant” si ”sampanie” sunt cele asupra carora trebuie sa va indreptati atentia. 

O sticla de Moet, care imbina perfect notele fructate si citrice, reprezinta o sugestie cu care nu aveti cum sa dati gres, indiferent cui o veti oferi. Un alt cadou inspirat pentru o femeie speciala din viata voastra poate fi o sticla de vin spumant. In acest sens, Asti Martini este alegerea ideala, datorita notelor fructate si aromei delicate de flori.

Daca vreti sa optati pentru un cadou mai indraznet si neconventional, alegeti o sticla de tequila sau de lichior ori un pachet pentru cocktailuri savuroase.

Cadoul perfect pentru el 

Pentru un barbat care apreciaza lucrurile de calitate, o sticla de rom, de whisky sau de coniac reprezinta cadouri cu care nu aveti cum sa dati gres. O sticla de rom Diplomatico, un whisky Glenfiddich sau o sticla de Chivas Regal sunt doar cateva sugestii, dar la FineStore  gasiti o selectie mult mai ampla de sortimente de bauturi. Daca persoana careia vreti sa ii faceti un cadou apreciaza altfel de bauturi, precum gin, vodka, brandy sau bauturi traditionale, veti avea de unde alege.

Un vin bun, un cadou de efect in orice situatie

Provocarea mai mare vine atunci cand aveti de facut un cadou unei persoane pe care o cunoasteti de putin timp si nu stiti ce fel de bauturi prefera. In acest caz, mergeti la sigur cu o sticla de vin de calitate. 

FineStore are in oferta aproape 100 de soiuri de vin, atat din productie autohtona, cat si din tari precum Argentina, Chile, Africa de Sud, Franta, Italia sau Noua Zeelanda. Alegeti un vin alb, sec, din gama Purcari, pe care sa il oferiti unui coleg de birou cu ocazia aniversarii; o sticla de vodka Beluga, una de Brancoveanu XO sau una de Wembley Gin pot fi cadouri originale si inspirate pentru domnii care apreciaza bauturile tari si de calitate. 

FineStore face fata si celor mai variate gusturi in materie de bauturi alcoolice, intrucat oferta este actualizata in permanenta, in functie de cerere si de noile tendinte din piata.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...