Cadre medicale reţinute pentru trafic de droguri

Cadre medicale reţinute pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt au destructurat o reţea de trafic de droguri ce acţiona în municipiul Slatina. Din reţeaua de trafic de etnobotanice şi droguri de mare risc ar face parte 15 persoane, printre care şi doi angajaţi ai SJU Slatina, respectiv un brancardier şi o asistentă medicală, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

În cauză au fost efectuate marţi cinci percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare 52 de mandate de aducere atât a suspecţilor, cât şi a martorilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate de la domiciliile suspecţilor mai multe plicuri cu material vegetal uscat (ce ar putea fi etnobotanice) şi mai multe plicuri cu substanţă albă (posibil droguri de mare risc) precum şi peste 160.000 de lei şi peste 6.300 de euro. Anchetatorii au mai confiscat şi telefoane mobile, precum şi un pistol cu aer comprimat.

Suspecţii procurau drogurile din ţară, uneori de pe site-uri de pe internet, iar apoi le vindeau în Slatina, în apropierea unor licee.

 
 
 
 
 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS