Cadre medicale reţinute pentru trafic de droguri

Cadre medicale reţinute pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt au destructurat o reţea de trafic de droguri ce acţiona în municipiul Slatina. Din reţeaua de trafic de etnobotanice şi droguri de mare risc ar face parte 15 persoane, printre care şi doi angajaţi ai SJU Slatina, respectiv un brancardier şi o asistentă medicală, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

În cauză au fost efectuate marţi cinci percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare 52 de mandate de aducere atât a suspecţilor, cât şi a martorilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate de la domiciliile suspecţilor mai multe plicuri cu material vegetal uscat (ce ar putea fi etnobotanice) şi mai multe plicuri cu substanţă albă (posibil droguri de mare risc) precum şi peste 160.000 de lei şi peste 6.300 de euro. Anchetatorii au mai confiscat şi telefoane mobile, precum şi un pistol cu aer comprimat.

Suspecţii procurau drogurile din ţară, uneori de pe site-uri de pe internet, iar apoi le vindeau în Slatina, în apropierea unor licee.

 
 
 
 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu