Cameron Diaz şi-a schimbat decizia de a renunţa la cariera sa. În ce film va juca vedeta

Cameron Diaz şi-a schimbat decizia de a renunţa la cariera sa. În ce film va juca vedeta

Cu ochii mari şi zâmbetul larg, puţini erau cei care nu puteau fi cuceriţi de şarmul său. Cu toate acestea, vedeta luase o decizie drastică, aceea de a renunţa la cariera care i-a adus atâta celebritate. Însă cum o celebră zicală spune: ”Niciodată să nu zici niciodată”, iată că blondina revine asupra deciziei.

În primăvara acestui an, Diaz povestea că ar fi refuzat până acum oferte de aproape 100 milioane de dolari, de când a decis să nu mai joace, şi părea că nu avea regrete. ”Sunt o victimă a tuturor manipulărilor şi exploatărilor la care femeile sunt supuse. Le-am crezut şi le-am slujit şi eu atunci, în urmă cu ceva timp.”, a mai spus Diaz.

Citeşte mai departe aici...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”