Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 60 de minute

Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 60 de minute

Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au de aşteptat 60 de minute, coada de TIR-uri ajungând, joi, la aproximativ opt kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu.

Potrivit ITPF Giurgiu, în ultima perioadă a crescut numărul TIR-urilor care tranzitează PTF Giurgiu, ceea ce a dus la creşterea timpului de aşteptare pe arterele destinate acestor autovehicule. Astfel, timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară este de 60 de minute, iar la intrarea în ţară, de 40 de minute.

Totodată, la PTF Giurgiu sunt derulate şi activităţi pentru încasarea taxei de pod, ceea ce îngreunează formalităţile de ieşire din ţară pentru camioane, iar la acest fapt se adaugă şi suspendarea temporară a circulaţiei autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone pe reţeaua de străzi a oraşului Silistra, motiv pentru care aceste mijloace de transport s-au îndreptat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră preponderent prin PTF Giurgiu şi PTF Calafat.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de zece minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro