Campania de vaccinare anti-COVID/Alte doze de vaccin Moderna - distribuite în Bucureşti şi în ţară

Campania de vaccinare anti-COVID/Alte doze de vaccin Moderna - distribuite în Bucureşti şi în ţară

Vaccinul Moderna a fost distribuit, miercuri, în Bucureşti, la centrele de vaccinare de la spitalele Ana Aslan, Floreasca, Malaxa, Elias, Colentina, Agrippa Ionescu, Sfântul Ioan, precum şi în alte centre medicale militare din reţeaua sanitară a MAI şi MApN.

"În această dimineaţă, 26.210 doze de vaccin Moderna au plecat spre centrele regionale din ţară cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, aeronava MAI a putut livra 7.610 doze în centrele regionale de distribuţie Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul dozelor de vaccin în centrele regionale de distribuţie Braşov, Iaşi, Constanţa şi Craiova se realizează cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naţionale", informează platforma ROVaccinare.

 


Conform sursei citate, vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, cu respectarea lanţului de frig, la temperatura de 2 - 8 grade Celsius.

O a doua tranşă de vaccin Moderna a ajuns sâmbătă la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară 'Cantacuzino'. AGERPRES/ (AS - autor: Andreea Rotaru, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră