Când strugurii sunt acri/Dana Budeanu, „talpă” pentru Monica Bârlădeanu: „Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”

Când strugurii sunt acri/Dana Budeanu, „talpă” pentru Monica Bârlădeanu: „Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”

Când strugurii sunt acri/Dana Budeanu, „talpă” pentru Monica Bârlădeanu: „Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”.

Medicul Valeriu Gheorghiță (41 de ani), cel care a coordonat campania de vaccinare anti-Covid din România, a intrat într-o relație cu cunoscuta actriță Monica Bîrlădeanu (44 de ani), în ciuda faptului că despre el se știa că e căsătorit.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze apropiate, la o piscină de la un resort de lux din Bulgaria, iar Monica Bîrlădeanu, care a locuit mult timp în America, n-a negat imaginile, susținând doar că partenerul ei este un bărbat ”absolut necăsătorit”.

„Creatoarea” de modă Dana Budeanu a comentat subiectul într-o emisiune televizată, lăsând de înțeles că cei doi nu vor rezista prea mult împreună.

”Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Ca să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată.

E o vorba cum erau în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întampla.

Memorați, e frumos, cel mai frumos e să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dvs nu stiți pe unde a fost Monica”, a spus Dana Budeanu.

„Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie. Păi așa stai singură. Păi ce, vine unu și ce face el? Mă duce în Bulgaria? Pe sărăcie nu se stă, astea sunt prostii. Toți bărbații se mint cu dragostea”, a completat ea.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”