Când vă mai promite Olguța dublarea salariilor, puneți-i fiola!

Când vă mai promite Olguța dublarea salariilor, puneți-i fiola!

Când Olguța Vasilescu mai apare la televizor cu ochii tulburi, la ceas de seară, și vă promite dublarea salariilor de până-n 40 de milioane de lei vechi aduceți-vă aminte că v-am dat să citiți textul de mai jos. Poate că n-ar strica să-i mai pună cineva, din când în când, câte-o fiolă...

În cartea lui Sever Meşca şi Ilie Neacşu, „Vadim, între Preşedinţie şi ospiciu”, se spune că ministresa PSD care dublează salarii, dar doar când are ochii tulburi, îl făcea pe şeful ei să „transpire şi să respire cu dificultate”.

Trecutul Olguţei Vasilescu este unul tumultuos. Sever Meşca şi Ilie Neacşu au descris în cartea „Vadim, între Preşedinţie şi ospiciu” modul în care ac­tu­­ala membră PSD a făcut carieră în partidul lui Vadim.

„Înainte cu o lună de Congresul partidului s-au desfăşurat lucrările Con­fe­rinţei Naţionale a or­ga­nizaţiei de tineret. Nicu Vasilescu n-a mai vrut în nici un chip să rămână în fruntea tineretului pere­mist şi, prin tot felul de manevre, vrând să intre şi în graţiile lui Vadim, şi-a pregătit înlocuitorul, în persoana domnişoarei de­putat Olguţa Vasilescu din Craiova. Eu o cu­noş­team pe Oana de mai mult timp şi ştiam bine ce-i poate capul. Ca unul care o ajutasem într-un moment dificil pentru tineretul din Craiova, ar fi fost normal să fiu alături de ea în această luptă acerbă pentru şefia OTRM. Numai că în ultima vreme, soseau veşti nu tocmai plăcute despre juna Olguţa. Fata nu se mai înţelegea cu nimeni la nivelul filialei Dolj a PRM şi, pentru a ieşi din clinci, a intrat prin tot felul de turnătorii pe sub pielea lui Vadim. Nu însă şi în graţiile familiei Tudor. Lidia Samson, care veghează la menţinerea unei atmosphere în regim de avarie în familia fră­ţiorului, tuna şi fulgera de teamă că năbădăiosul de Vadim se va apropia prea mult de fizicul kara­tistei Olguţa şi va fi re­clamat la Alianţa Evan­ghelică. Plus că va mirosi şi Doiniţa, soţia fratelui ei. M-a sunat şi pe mine Lidia Samson şi, mărtu­ri­sesc deschis, că nu pot reproduce vorbele ei despre Olguţa nici măcar acum. În definitiv, e pro­ble­­ma lui Vadim şi a Ol­guţei amândoi sunt majori”.

Prietena Feteascăi regale şi a Rieslingului

„Candidata la şefia tineretului peremist intra­se în gura colegilor care îi reproşau că, la vârsta ei, vizitează prea des barurile rău famate şi că s-a îndrăgostit exagerat de mult de sucul natural de struguri Fetească regală şi Riesling italian. De asemenea, noii colegi de Parlament o tachinau pe Olguţa că-l ajută prea mult pe Vadim, în fiecare seară a primei zile a săp­tămânii, când „familistul model” dă ultima corec­tură revistei România Mare. Când în procesul muncii lui Alcibiade îi mai scapă pixul pe jos, Olguţa Oana Vasilescu e pe fază. Cu mişcări de fe­li­nă, Oana se strecoară sub biroul lui Vadim, in­tră în posesia pixului şi-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea ştiut, până când creştinul, bunul familist şi pamfletarul ro­şeş­te din cap până în pi­cioare, îl apu­că trans­pira­ţiile şi respiră cu difi­cultate. Abia atunci, fi­lo­loaga şi specialista în limbi germanice, Olguţa Oana Vasilescu, iese de sub biroul califului, întrebându-l din priviri dacă gestul ei dezinteresat contribuie cu ceva la randamentul publicistic al lui Al­ci­bi­a­de”.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…